Mijn verhaal

"Ik ben Furkan Acikgoz, gepassioneerde diëtist. Mijn passie voor voeding is ontstaan met de verandering die is te constateren van foto 1 naar foto 2. Een verschil van wel 20 kg.

Visie

"Tijdens mijn journey heb ik veel fouten gemaakt en was de transformatie niet altijd even prettig. Met de kennis die ik in de praktijk en theorie heb opgedaan, wil ik jou ook helpen met het behalen van jouw gezondheidsdoelen. Ik wil laten zien dat gezond leven niet saai of restrictief hoeft te zijn en dat je doelen kunt bereiken terwijl je tegelijkertijd kan genieten!"

Resultaat

Ondanks het goede resultaat dat ik behaalde, was mijn mindset niet goed. Ik was te restrictief en kon niet meer mezelf zijn op sociaal vlak. Na veel kennis op te doen over voeding is uiteindelijk mijn denkwijze veranderd, een ware eyeopener.

Balans

Ik heb geleerd een gezonde en gebalanceerde leefstijl te onderhouden. Zo ben ik bij foto 3 terecht gekomen (+10kg). Een man met een passie voor gezonde voeding, maar toch ook zeker geen nee zegt tegen een plak cake."

Diverse keukens

Daarnaast heb ik een Turkse achtergrond en heb ik inzicht in verschillende eetculturen (Turks, Marokkaans, Afrikaans, Surinaams, Pakistaans etc). Ik wil dat mijn kennis iedereen kan bereiken en met behulp van mijn migratieachtergrond wil ik een brug zijn tussen de migranten en diëtist. Om ook hen de kans te bieden om hun doelen te bereiken!