Werkwijze

Laten we jouw ogen openen naar een gezonder leven! Diëtistenpraktijk Eyeopener is er voor jou en jouw gezondheid, want samen streven we naar een beter leven. Hoe gaat het in de praktijk?

Eerste consult

Tijdens de consulten sta jij als individu altijd centraal. Hierdoor is het belangrijk dat ik weet wat jij belangrijk vindt in het leven en waar jouw behoeftes liggen. Met deze reden starten we de eerste consult (45-60 min) met een uitgebreide kennismaking, waarin we elkaar beter leren kennen. Als eerst verzamel ik zoveel mogelijk medische gegevens en vervolgens kijken we naar de leefstijlaspecten als: voedings- bewegingsgewoonten, persoonlijke doelen, voorkeuren en klachten. Aan de hand hiervan gaan we samen een plan van aanpak maken, die het beste past bij jouw leefstijl en doelen!

Vervolg consult(en)

Tijdens de vervolgconsult(en) (15-30 min) gaan jij en ik de afgelopen periode evalueren. Samen bespreken we jouw voortgang en kijken we naar waar jouw behoeftes nu liggen. Daarnaast wordt in de vervolgconsult(en) aandacht besteed aan het verbreden van jouw kennis betreft jouw voeding en/of ziektebeeld. Tot slot wordt er een lichaamsanalyse uitgevoerd, om een beter inzicht te krijgen in jouw voortgang.

Huisbezoek/online

Kan je door één of ander reden niet komen naar de praktijk, dan kan je een afspraak voor aan huis of online maken.